Aarhus hylder tolerance

28. feb 2012

Tolerance-arrangement på Bispetorv den 21. marts kl. 16.00 med musik, taler og underholdning.

Aarhus hylder tolerancen

Kære Alle,

Som det har fremgået af medierne, har den højreekstremistiske gruppe Danish Defence League planlagt en demonstration i Aarhus den 31. marts med deltagelse af underorganisationer fra hele Europa.

Sådanne ekstremisters modbydelige menneskesyn må ikke stå uimodsagt - her eller andre steder. Aarhus vil ikke se passivt til, når vores by misbruges som platform for deres synspunkter. Derfor har jeg, med opbakning fra samtlige partier i byrådet, taget initiativ til en tværpolitisk fejring af tolerance. Alle byens borgere, foreninger, organisationer og erhvervsliv med videre inviteres til at bakke op om dagen.

Manifestationen af ekstremisme er ikke en begivenhed, der kan isoleres til Aarhus. Derfor håber jeg, du vil støtte og deltage, og at du vil opfordre bredt til at møde op, så vi sammen kan sende et stærkt budskab til omverdenen, ikke blot på vegne af Aarhus, men på vegne af alle gode kræfter.

Markeringen finder sted onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.00 med musik, taler og underholdning på Bispetorv i hjertet af Aarhus.

Læs mere og følg med på www.facebook.com/fortolerance

Med venlig hilsen
Jacob Bundsgaard