Aarhus Stiftstidende/Klub Østjylland

07. feb 2017

Læs her om arrangementer lavet i et samarbejde mellem FO-Aarhus og Århus Stiftstidende/Klub Østjylland og evt. andre partnere.

27. sept. kl. 17.-19.00:

Verden og Danmark - Clement & Mylenberg

Kom og diskutér verdens gang, den nationale og den internationale.

Fra Trump til topskat. Fra Kreml til kvotekonter. De to lægger op til debat og udfordrer hinanden. Og tager imod spørgsmål og kommentarer fra salen.

 

Stiften er vært for en kop kaffe og et stykke fremragende kage.

Sted: Stiften Loungen.

NB: Der er kun plads til 80 personer, så hurtig tilmelding anbefales (sker via Århus Stiftstidendes hjemmeside). 

 

21. juni kl. 19-21.00 i foredragssalen VA8-105 i Vester Alle 8: De østjyske medier i 2022

Denne debataften tager fat i følgende spørgsmål: Har vi de lokale og regionale medier, vi gerne vil have her i Østjylland? Er de i det hele taget lokale? Og hvordan skal de udvikle sig i et medielandskab i rivende udvikling, hvis de skal være vedkommende om fem år?

Kom og vær med når Danmarks Journalistforbund, Århus Stiftstidende og Et spadestik dybere inviterer til en spændende debataften. Og som abonnent af avisen, kan du komme gratis med til arrangementet.

Priser Fordelspris 0 kr. // Normalpris: 50 kr. Prisen er inklusiv billet, kaffe og kage. 

Tilmelding: 

https://www.laeserbonus.dk/debataften

19.00 - 19.05: Velkommen v. Lars Werge og Jan Schoubye

19.05 - 19.10: Intro v. moderator

19:10 - 19.40: Peter From Jacobsen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX), præsenterer konklusionerne fra rapporten.

19:40 - 20.00 Panel-debat.

20.00 - 20.10 Pause.

20.10- 20.55. Debat og spørgsmål til panelet.

20.55 - 21.00. Afrundede runde i panelet.

Har vi de lokale og regionale medier, vi gerne vil have her i Østjylland? Er de i det hele taget lokale? Og hvordan skal de udvikle sig i et medielandskab i rivende udvikling, hvis de skal være vedkommende om fem år?

Kom og vær med når Danmarks Journalistforbund, Aarhus Stiftstidende og Et spadestik dybere inviterer til debat den 16. maj fra 19 - 21 i FO-huset i Aarhus.

Her kan du udfordre og stille spørgsmål til chefer fra de østjyske medier, når de diskuterer den østjyske presses tilstand og udvikling. Det gør de med afsæt den nye rapport "Lokal- og regionalmediers indhold, rolle og betydning i lokalområder".

Den nye rapport rummer konklusioner, der utvivlsomt udfordrer mediecheferne.

Den er lavet af Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og giver et generelt billede af de lokale og regionale mediers tilstand i Danmark. Selvom rapporten således ikke fokuserer specifikt på Østjylland, bruger vi dens konklusioner som springbrædt til en debat om de lokale og regionale østjyske mediers indhold lige nu - og til en diskussion om, hvordan de skal udvikle sig for fortsat at være vedkommende.

Link til rapporterne:

http://slks.dk/presse-nyt/2017/saadan-er-tilstanden-hos-de-lokale-medier/

 

4. maj kl. 18.30: Er du leder, selvstændig eller medarbejder, der seriøst ønsker at forbedre dine resultater?

Sted: Stiften Loungen i FO-byen, Frederiksgade 78B, st. 

Så er dette gratis seminar for dig. Det er den bedste mulighed for realisere dine mål og få de rette værktøjer til at skabe PERMANENTE FORBEDRINGER i dine resultater.

Med udgangspunkt i hvordan topledere, iværksættere og elitesportsudøvere har haft succes i deres karriere, vil du ved deltagelse i dette seminar og netværksmøde lære:

- At forfølge det du virkelig ønsker, istedet for gå efter det, du tror du kan

- En simpel metode til at foretage #1 mindset-skifte for at tage kontrollen over din egen situation

- Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater

- At øge din produktivitet og indkomst

GRATIS ADGANG

Læs og tilmeld dig på http://beringsoegaard.dk/seminarer/

 

 

- i samarbejde med Savvaerket, BDO og JFMEvents

5. april kl. 19.00: Iværksætteri med Birgit Aaby og Jesper Buch

En aften med fuld fokus på iværksætteri, succes, energi og gå-på-mod, når de to iværksættere fra ”Løvens Hule” fortæller deres egne succeshistorier og svarer på diverse spørgsmål. En inspirerende aften for alle, uanset om man selv er iværksætter eller ej.

 

 

 - i samarbejde med Arthouse

23. marts kl. 20.00:Hvorfor har vi ikke tillid til medierne?

- med Jacob Nybroe, nytiltrådt chefredaktør ved Jyllands-Posten og Troels Mylenberg, chefredaktør ved Jysk Fynske Medier

Mød to af Danmarks vigtigste mediemennesker Jacob Nybroe, nytiltrådt chefredaktør ved Jyllands-Posten og Troels Mylenberg, chefredaktør ved Jysk Fynske Medier, der for kort tid siden overtog Aarhus Stiftstidende. De diskuterer medier og tillid til et Aarthouse-arrangement torsdag d. 23. marts 2017 i foredragssalen ved FO-Aarhus med samfundsforsker Johannes Andersen som moderator.
Tillid mellem mennesker er én af de ting, som Danmark er bedst til. I hvert fald hvis man spørger forsker Gert Thinggard ved Aarhus Universitet. Han ekspert i tillid, og han mener at have løst gåden om Danmarks succes - indtil nu et uforklarligt mysterium for mange økonomer. Svaret er simpelt. Det er din tillid til alle dem, du ikke kender, der er Danmarks vigtigste råstof.

En undersøgelse fra 2017 peger imidlertid på, at journalister opfattes som et af de mest utroværdige fag – på linje med bilforhandlere, ejendomsmæglere og politikere. Men hvorfor er tilliden til de danske medier så lav, og hvad kan man gøre ved det?
Det diskuterer Jacob Nybroe, chefredaktør ved Jyllands-Posten og Troels Mylenberg, chefredaktør ved Jysk Fynske Medier med baggrund i Gert Thinggards udgivelse ved Aarhus Universitetsforlag.
Samtalen bliver modereret af Johannes Andersen, Aalborg Universitet. Tilstede er også forsker Gert Thinggard.

Sted: Foredragssalen VA8-105 i Folkeoplysningens Hus, Vester Alle 8. Kr. 100.-

 

7. feb. kl. 14.-17.00:  Lær avisen bedre at kende.

Stiften inviterer alle læsere til at lægge vejen forbi Stiften Loungen tirsdag eftermiddag og lære avisen meget bedre at kende.

Det der med E-avisen, har jeg aldrig helt fået styr på. Hvordan er det nu lige, jeg får mest ud af mit abonnement, og hvilke muligheder er der for at komme på rejser med Klub Østjylland? Hvis du kære læser sidder inde med et af ovenstående spørgsmål, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at vide lidt mere om avisen, er du mere end velkommen til at lægge vejen forbi Stiften Loungen tirsdag 7. februar mellem klokken 14 og 17.

Her vil en række repræsentanter fra avisen nemlig stå klar til at modtage dig og hjælpe dig til at få endnu mere ud af dit abonnement. Blandt andet vil der være folk fra vores abonnementsservice, og de er klar til at hjælpe dig med en række praktiske oplysninger. Eksempelvis kan de fortælle, at vi har lyttet til kritikken fra flere af vores læsere, så det nu igen er let at stoppe sin avis, hvis man eksempelvis skal på en uges ferie - uden at det koster noget som helst.

Derudover vil det være muligt at lære meget mere om, hvordan du får mest muligt ud af dit abonnement. For mange kan det måske være svært at finde ud af, hvordan man bliver oprettet på stiften.dk, og ikke mindst hvordan man tilgår den daglige avis elektronisk, så den kan læses på iPad eller på computeren - så man stadig kan følge med i livet i Østjylland, selv om man måske er på ferie i Sydspanien. Avisen stiller med et par eksperter, der let kan lære alle, hvordan det gøres.

Der vil også være et par repræsentanter fra vores fordelsklub, Klub Østjylland samt fra Deal.dk, og de vil have flere særdeles gode tilbud til vores faste abonnenter på alt lige fra rejser og middage til foredrag og koncerter med kæmpe rabatter.

Endelig vil chefredaktør Jan Schouby være til stede og fortælle om avisen, og de nyeste tiltag og ideer for fremtidens Århus Stiftstidende. Så ligger du inde med ris eller ros, eller har du bare et par gode ideer til artikler, som du mener vi bør lave, vil vi også rigtig gerne have besøg af dig.