Maraton-højskolesang

21. feb 2017

I 2017 laver vi i Aarhus en hel dag med sang, - maratonsang. Ideen er vel afprøvet på Vartov i København og nu laver vi det også i Århus d. 21.juni, samme dag som I København og på årets længste dag.

Ideen er, at vi starter med morgenkaffe og morgensang fra kl. 7. Derefter synger vi os igennem højskolesangbogens 16 øvrige afsnit indtil kl. 22.30, kun afbrudt af en frokostpause og en middagspause. Sangene vil blive ledsaget af drevne akkompagnatører.

Hvert afsnit vil have en indleder der selv vælger og begrunder et par sange eller tre. Derefter synger vi de sange som deltagerne foreslår.

De lokale højskoler og deres bagland samt de mange kor i Aarhus bliver inviteret; men arrangementet retter sig især mod alle sangglade og nysgerrige.

Nogle vil måske vælge at være med hele dagen, men alle er lige så velkomne til at være med til lidt af det.

Det hele foregår i FO-Aarhus’ gård Frederiksgade 78, 8000 Aarhus C og er selvfølgelig gratis. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i cafe Økogal.

Bag arrangementet står FO-Aarhus samt lokale højskoler.

Selve dagen bindes sammen af Jesper Moesbøl (tidl. forstander og konsulent i Kulturministeriet) og Louis Mogensen (tidl. forstander og formand for højskoleforeningen)

Programmet vil fremgå af FO-Aarhus’ hjemmeside og desuden udsendes det til interesserede.

Arrangementet er støttet af FO-Aarhus' debatpulje.

Se pjece