SKAM

01. nov 2018

Invitation til musikalsk teater inkl. Meet 'n' Talk med instruktør og skuespillerne bag forestillingen. Tirsdag den 13. november inviteres alle til at opleve kæmpesuccessen SKAM i Musikhuset Aarhus.

Helt eksklusivt har du som abonnent på Århus Stiftstidende mulighed for at komme helt tæt på stjernerne bag, når du først deltager i et ”MEET ’N’ TALK” arrangement, og derefter ser den anmelderroste teaterversion af SKAM. Glæd dig til at høre instruktør Jon Stephensen og to af skuespillerne fortælle om, hvordan det er at skulle ændre en kæmpe tv-serie til et skuespil på scenen. Hør om de tanker skuespillerne gør sig, når de skal spille roller fra kendte tv-personligheder, og spørg dem om deres egne holdninger til de emner, som serien handler om. Lægger de deres egne personlige erfaringer i rollen, eller prøver de at ”ramme” personligheden fra tv?

 

GRATIS for abonnenter af Århus Stiftstidende inkl. 1 gæst.

I samarbejde med Musikhuset og FO-Aarhus glæder Århus Stiftstidende sig til at byde velkommen til en hyggelig aften med masser af god musik.

Norsk kultserie som forrygende teater. Oplev første sæson i Musikhuset.

Inklusiv ”MEET ’N’ TALK” før forestillingen.

 

Ungdomssensationen Skam har som tv-serie sat sit markante præg på nutidens ungdom i Norden og er klar til at indtage verden. Fantastisk teater for unge. Særligt Danmark har taget god imod den moderne coming of age-fortælling om en række gymnasieelever i Norge. Til efteråret kan du opleve den første sæson i historien om Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William, Jonas og Isak som vedkommende teater i Musikuset.

 

Forestillingen tager kærligt hånd om gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, seksualitet, venskaber, mobning og studieliv. Dens tro på fællessskabet, og at der altid er nogen, der samler en op, når man er faldet, er rørende og stærk. Det er teater om og for unge, når det er bedst.

Aveny-Ts teaterversion af serien har gået sin sejrsgang i København, hvor publikum strømmede til, og anmelderne strøede om sig med stjerner. Nu indtager forestillingen de skrå brædder i Musikhuset.

 

Af: Julie Andem

Instruktør: Martin Lyngbo

Scenograf: Jon Stephensen

Dramatiker: Line Mørkeby

Medvirkende: Frieda Krøgholt, Sylvester Byder, Mathias Käki Jørgensen, Fanny Bornedal, Asil Al-Asadi, Sofie Salée, Jonathan Stahlschmidt, Coco Hjardemaal

 

PRAKTISK OM FORESTILLINGEN

Eksklusivt for dig som abonnent på avisen, giver din gratis billet adgang til "Meet 'n' Talk" arrangement før forestillingen sammen med skuespillerne og instruktøren bag. Efter "Meet 'n' Talk" bytter du din nembillet til en billet til forestillingen kl. 19.30 samme aften. Billetterne ombyttes ved udgangen.

Kl. 18.00: "Meet 'n' Talk" i Musikhusets Store Sal - Indgang D - 1 time

Kl. 19.30: "SKAM" i Musikhusets Store Sal - 1 time og 35 minutter

Arrangør: FO-Aarhus, Århus Stiftstidende og Musikhuset Aarhus.

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.

https://nembillet.dk/skam?utm_campaign=Klub+stjylland+31.10.18+aboSKAM119308&utm_source=Lserbonus&utm_medium=email