Folkets Møde

16. maj 2019

Igen i år åbner Folkets Møde op for deling af fællesskaber, gennem en mangfoldig palet af aktiviteter, debatter, workshops og happenings, skabt af foreninger, organisationer, aktivister og ildsjæle, der i fællesskab er med til at tegne fremtidens frivillighed og reducere ensomhed.

 

Kære Medskaber af Folkets Møde og Frivillighovedstaden i 2019

Derfor vil vi gerne invitere jer til at være medskaber af Folkets Møde, da jeres bidrag som forening og organisation er helt væsentlig. 

Tilmeldingen er åbnet og programmet så småt ved at blive stykket sammen. Det ser allerede rigtig spændende ud og vi glæder os til et par lærerige og festlige dage, hvor vi kan blive inspireret af hinandens fællesskaber.

I år bliver Folkets Møde afholdt i FO byen, på Rådhuspladsen og i Rådhusparken. I FO byen er der en række lokaler med kapacitet til mellem 10-100 mennesker.  På Rådhuspladsen og i Rådhusparken vil der blive stillede telte op, samt en fælles scene efter behov.

Hvordan

Har I lyst til igen at blive en del af Folkets Møde, er der stadig pladser. Der er mulighed for et lokale i FO byen, efter først til mølle princippet. Derudover vil det være muligt at få et telt til rådighed. Her er der mulighed for enten at dele et telt, hvilket giver mulighed for dynamik og liv, eller et telt alene, hvor man kan sætte sit helt eget præg. Det er også muligt at få en lille plads til materialer eller andet i vores info telt, såfremt man ikke har behov for det store plads.

Hvad

Der er mange måder hvorpå man kan bidrage. Det kan være en workshop, et oplæg, en sjov happening, eller blot et sted, hvor nysgerrig kan komme ind og lære mere om jeres fællesskab.

Hvornår

Festlighederne forløber over to dage, 27-28 september, med officiel åbning fredag kl. 14. Der er dog enkelte arrangementer fredag formiddag, hvorfor dette også er en mulighed, såfremt det er et ønske.

Det praktiske

Toiletvogne, strøm, mulighed for køb af mad og de øvrige fysiske rammer skal vi nok sikre. Har I brug for andet, så kontakt os endelig, så ser vi på hvordan vi kan få det til at lykkes.

Har I spørgsmål skal I endelig ikke tøve med at ringe eller skrive.

Linket til tilmelding finder I lige her: https://www.survey-xact.dk/servlet/com.pls.morpheus.web.pages.CoreRespondentCollectLinkAnonymous

Der er løbende tilmelding, men vil man blive en del af det trykte program, skal vi have modtaget jeres tilmelding senest 31 august.

I må meget gerne dele med jeres netværk

Vi glæder os til at høre fra jer.

Med venlig hilsen / Best regards

Emilie Marie Norring Christensen

Projektmedarbejder, Folkets Møde

M: 4186 4345 E: emmac@aarhus.dk

Strategi & Udvikling

Sundhed og Omsorg

Aarhus Kommune

Rådhuset, Rådhuspladsen 2, 8000 Aarhus C

 

17. juni kl. 19-20.00 i Domen: Informationsmøde om Folkets Møde
Har du og din forening, fællesskab eller netværk lyst til, at være en del af Folkets Møde 2019? Kom til informationsmøde om Folkets Møde d. 17. juni, kl. 19-20 i Domen på Pier 2, Aarhus Ø.

 

Her vil de strategiske partnere fortælle om deres tema og fortælling ind i Folkets Møde - det kunne være din forening, fællesskab eller netværk kunne tænke sig, at være en del af dette. Derudover, så har du mulighed for at stille de spørgsmål der måtte være.

Den 27.-28. september 2019 skaber vi en levende mødeplads for frivillige, hverdagsaktivister, foreninger, organisationer, forskere, virksomheder, politikere og et bredt og mangfoldigt udsnit af den danske befolkning. Det kalder vi Folkets Møde.

I dagene fejrer, debatterer og deler vi de mange fællesskaber, der gør en forskel og åbner op, så endnu flere kan blive en del af fællesskaberne.

 

Hvorfor holder vi Folkets Møde?

Med Folkets Møde ønsker vi, at styrke den demokratiske debat og skaber rum til dialog. Vi vil blive klogere på, hvad der motiverer frivillige, medborgere, hverdagsaktivister og hvilke knaster og barrierer, de frivillige fællesskaber oplever.

 

Hvor foregår Folkets Møde?

Folkets Møde foregår i Aarhus midtby. Der vil være centrale scener og mødesteder, hvor folkelige events, optrædener, foredrag, happenings og meget andet skaber en stemning af fest og fællesskab. Herudover kan deltagerne glæde sig til spændende workshops og debatter.

 

Hvordan bliver jeg en del af Folkets Møde?

Vi vil gerne inviterer dig og din frivillige forening, fællesskab eller netværk med til at være en del af Folkets Møde ved at stå for aktiviteter, debatter, workshops og happenings. Vi har brug for jeres engagement og gode idéer. Vær en del af Folkets Møde og mød andre fællesskaber, lad jer inspirere og udvid jeres netværk.

 

Har du spørgsmål til Folkets Møde

Kontakt programleder Jacob Erdmann på: jacer@aarhus.dk

Læs mere på folketsmoede.aarhus.dk og https://www.facebook.com/events/324773761533664/

 

 

27.-28. september markerer vi med fællesskabet i fokus, et par festlige og faglige dage, når vi afholder Folkets Møde i Aarhus.

Med Folkets Møde styrker vi den demokratiske debat og skaber rum til dialog. Det handler om at skabe et større ”vi”, hvor vi udvikler den fælles evne til at skabe et godt samfund for alle. Vi vil blive klogere på, hvad der motiverer frivillige, medborgere, hverdagsaktivister og hvilke knaster og barrierer, de frivillige fællesskaber oplever. Hvordan kan vi løse det?

Alle er velkomne til Folkets Møde – det er gratis at deltage.

Til Folkets Møde bliver der rig lejlighed til at møde, debattere med og blive inspireret af andre, som er engageret i fællesskaber.

Publikum kan glæde sig til:

- Debatter

- Happenings

- Samtalesaloner og workshops

- At møde ildsjæleprojekter og kulturel mangfoldighed

- At deltage i udendørs og indendørs aktiviteter for alle aldre

Og meget, meget mere.

Folkets Møde foregår på følgende lokationer:

FO-byen, Rådhuspladsen, Officerspladsen, Musikhusparken og Rådhusparken.

 

Folkets Møde støttes af FO-Aarhus' debatpulje