Genbrugsmøbler til Ghana

12. Feb 2021

FO-Aarhus sender genbrugsmøbler fra den gamle Journalisthøjskole til Ghana.

 

Sammen med Blue Water Shipping og Reach Out For A Child (rofac) sender FO-Aarhus en container fuld af genbrugsmøbler fra den gamle Journalisthøjskole til Ghana.

I forbindelse med vores møbeldonationer fra Den Gamle Journalisthøjskole blev FO-Aarhus kontaktet af NGO-organisationen, Reach Out For A Child. Det er resulteret i en container med 250 skoleborde og stole, der nu er på vej til et nyt liv i Ghana.
“Vores største udfordring har været at sikre en billig og sikker transport, men der havde vi Blue Water Shipping i vores netværk, der gav os et rigtig godt tilbud på en container, som vi har købt. Den får lov at blive i Ghana, hvor den skal bruges som kontor efterfølgende,” siger Stig Christensen, der er projektleder for Skejby Rangers på Den Gamle Journalisthøjskole.

Der er også blevet plads til andre fra netværket i containeren. Privathospitalet Hamlet har doneret udstyr, og i øjeblikket laver containeren et stop i Odder, hvor ildsjælen Jørgen Hesselbjerg har skaffet nogle hospitalssenge. Størstedelen af containeren er finansieret af en bevilling under 'Genbrug Til Syd', der en del af den danske udviklingsbistand.

Støttes af FO-Aarhus' debatpulje.

 

(Nyheden er oprettet 12. feb. 2021)