Jul for hjemløse

Jul for hjemløse

Julefrokost for hjemløse søn. 13. dec. - i corona-året via madudbringning. I år blev julefrokosten for byens hjemløse og socialt udsatte en smule anderledes end den plejer at være.  Da forsamlingsforbuddet på mere end 10 personer stadig var gældende, blev programmet sådan, at man ikke samledes som de tidligere år, men i stedet blev maden bragt ud til de hjemløse hvor de opholdt sig, så man stadig kunne forkæle dem, som de helt sikkert havde brug for det, mere end nogensinde før. Gratis klipning måtte droppes, men julegaver, gratis tøj og ikke mindst lækker julemad blev bragt ud. Der var masser af plads til forberedelserne hos FO-Aarhus som igen i år donerede lokaler til arrangementet. En fast tradition efterhånden.

Den 12. dec. blev alt gjort klart til den lidt anderledes udbringningsjulefrokost for byens hjemløse og socialt udsatte. Kl. 9.00 mødte det sejeste køkkenhold ind og forberedte alt maden, som blev pakket i to-go-bokse og kørt ud dagen efter til Værestedet i Jægergårdsgade, Naapiffik,

Kirkens Korshær, Reden Aarhus og Blå Kors Egåhus.

Ud over disse steder tog folkene også forbi Nåleparken og Kloster Torv med lækker julemad.

Kl.10.00 mødte pakkeholdet ind, som pakkede gaver, slikposer og poser med småkager. I år pakkede de også bestik med servietter og endda rugbrød og franskbrød i hver sin pose som fulgte med hver juleboks.

Vi har fra www.bluecapital.dk  blev doneret 5.000 kr., som der blev købt lækre varme handsker for.

Ud over handsker var der også doneret 100 sæt skiundertøj. Alt sammen noget der kan hjælpe de hjemløse med at holde varme i den kolde tid. Carletti donerede slik til alle 300 julehjælpskasser + mere til.

Selvom alle savnene den faste tradition med julefrokost, så glædede de frivillige sig over at kunne forkæle de hjemløse alligevel. De fortjente om nogen noget ekstra kærlighed i denne skøre coronatid.