Klub Saxild i Aarhus

27. nov 2017

Saxild flytter til byen.... På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen.

 

To gange om måneden, altid på onsdage fra kl.13.30, har vi booket lokaler i FO-Byen, Café Nikolai, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C. Dagene starter med kaffe og kage, hvorefter der vil være en række aktiviteter, f.eks. foredrag, musik, studiekredse om et givent emne osv. I 2018 vil du f.eks. få lejlighed til at høre og tale om ”det gamle Aarhus” og lytte til wienermusik.

For dem der har lyst, vil det være muligt at træne i FO-Byens dejlige Fitness-og motionsrum. Når vi vurderer at der er nok deltagere, vil der blive udbudt træning forestået af Saxild Strands fysioterapeuter. 

Prisen for at deltage for et år er 150 kr. Har du lyst til at benytte Fitnessrummet koster det 50 kroner ekstra. I prisen er inkluderet medlemskab af Klub Saxild Strand, hvor du blandt andet kan komme med til grundlovsfest samt den årlige høstfest. Kaffe og kage koster 25 kroner per gang og afregnes på stedet. 

For at være med i ”Saxild flytter til byen”, skal du have deltaget på et af Saxild Strands ophold.

Er du interesseret i at være med? 

Kontakt koordinator Lisbeth Nørlem på 51 57 5940 eller via e-mail på ln@saxild-strand.dk

 

https://www.facebook.com/Saxildstrand/?ref=br_rs