Sportsfællesskabspris

03. jan 2017

FO-Aarhus uddeler igen i 2017 kr. 10.000 til en ildsjæl, der forstår at opbygge fællesskab i en aarhusiansk idrætsklub. Et af de uundværlige mennesker, der uden de store armbevægelser, formår at inspirere og samle og at få ting til at ske. En person, der kan få folk med forskellig baggrund til at komme godt ud af det med hinanden og som kan få nytilkomne ind i allerede eksisterende fællesskaber omkring sporten.

Et godt fællesskab giver tryghed og skaber trivsel. Prisen kan også gå til en forening, som gør noget særligt for at opbygge sunde fællesskaber i de aarhusianske sportsmiljøer. Det kan være sociale initiativer, nye måder at inddrage på eller inddragelse af nye målgrupper.

Rådmand Rabih Azad-Ahmad har rost FO-Aarhus’ initiativ og udtaler den 3. jan. i Århus Stiftstidende: ”Jeg er utrolig glad for tanken om en fællesskabspris og jeg vil gerne rose FO-Aarhus for initiativet. Det er helt afgørende for sammenhængskraften i vores samfund, at vi får skabt nogle sunde fællesskaber. Ikke mindst for vores unge. Derfor er jeg også begejstret for ideen om at hylde de, som skaber rammerne for fællesskaber i sportsligt regi...”

Prisen uddeles ved årets DM-fest, som i 2017 foregår den 4. februar i Hermans.

 

Efterlysning:

 

Formår din træner på særlig vis at give alle nytilkomne en følelse af at høre til i din sportsklub? Kender du en iværksætter, som brænder for at udvikle nye, sociale initiativer til byens og borgerens bedste? Skal din foreningsleder have et skulderklup for at have skaffet nye faciliteter og dermed skabt mere opmærksomhed omkring din idrætsklub? Eller kender du en, som fortjener at vinde årets Fællesskabspris af en endnu bedre grund, som vi bør anerkende?

– Tøv da ikke med at indstille din kandidat, som kan være både en enkeltperson eller en forening.

 

Vinderen får udover æren 10.000 kroner, der kan bruges til at give endnu mere næring til fællesskaber rundt omkring i de århusianske sportsmiljøer.

Det er muligt frem til og med den 13. januar ved at skrive til skoleleder Torben Dreier, td@fo-aarhus.dk.