Video: FO-Aarhus investerer i Kulturhovedstaden

16. mar 2015

Af Hans Henrik Pedersen

FO-Aarhus leder, Torben Dreier, har netop underskrevet en partnerskabsaftale mellem FO-Aarhus, Borgerservice og Biblioteker, Sport & fritid i Aarhus Kommune samt Fonden Aarhus 2017. Det skete mandag 16. marts på Aarhus Rådhus på kulturrådmanden Rabih Azad-Ahmads kontor.

Hver af de fire parter bidrager med en halv million kroner til en samlet pulje på to millioner, der skal investeres i projektaktiviteter, som fx kan gøre begreber som bæredygtighed til talk of the town, når Aarhus i 2017 bliver Europæisk Kulturhovedstad.

FO-Aarhus bidrager på denne måde til at gøre kulturhovedstaden til en succes, og det glædede kulturrådmanden, der ser mange spændende perspektiver i samarbejdet.

Også direktøren for Fonden Aarhus 2017, Rebecca Matthews, udtrykte sin begejstring.

Hun fandt det vigtigt, at man i partnerskabet med fokus på folkeoplysning kan få bragt nye idéer på banen, tænke stort og engagere både enkeltpersoner og bevægelser i byen, når det gælder transport, biblioteksforhold og meget andet.

FO-Aarhus' leder, Torben Dreier, er glad og stolt over samarbejdet, der rummer en lang række temaer, hvor folkeoplysningen i Aarhus kan finde nye måder at arbejde på i forhold til kulturlivet i byen.

Indslaget er produceret for FO-Aarhus af journalist Hans Henrik Pedersen.

Link: Den officielle hjemmeside for den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017:

http://www.aarhus2017.dk/