Center for Væredygtighed

26. okt 2023

Center for Væredygtighed tilbyder miniuddannelsen: “Innovation med Verdensmålene & Væredygtigheden”

I samarbejde med FO-Aarhus og Erhverv Aarhus afholder Center for Væredygtighed for første gang en miniuddannelse i at facilitere  refleksions-, dialog-, og innovationsspillet Væredygtighed & Verdensmål. Spillet har vist sig meget succesfuldt og tusindvis af eksemplarer findes allerede ude hos virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner og selvstændige konsulenter. Denne workshop samler de seneste års erfaringer med spillet til ét kondenseret forløb.

Væredygtighed & Verdensmål består af 2 sæt kort: 17 Verdensmålskort og 117 kort med VæredygtighedsSpørgsmål. Spørgsmålene bringer eksistentielle, etiske og personlige refleksioner ind i arbejdet med Verdensmålene.

 

Citat fra kunde:

”I en verden med hårde KPI'er og fokus på afkast, er det befriende ja nærmest mediterende at blive stillet spørgsmål som ... "Kan krig skabe fred"..."Har du fået talt ud med din mor"..."er du bange for at dø" ... Det giver et fantastisk fundament til at drøfte de virkelige værdier i livet, og benytte disse diskussioner som afsæt til, hvordan vi vil være sammen f.eks. på en arbejdsplads.”

– Thomas Lykke Olesen, Ejendomskundedirektør Danske Bank Aarhus

 

I denne miniuddannelse vil du få:

- En kort overordnet introduktion til begrebet Væredygtighed, inkl. de 9 VæredygtighedsMål.

- Indføring i hvordan spillet kan bruges som idegenerator i forbindelse med udvikling af produkter, processer, organisering og strategi.

- Indføring i hvordan spillet kan bidrage til ledelses- og medarbejderudvikling.

- Indføring i hvordan spillet kan bidrage til samarbejde i et team.

- Indføring i hvordan de 9 VæredygtighedsMål kan inddrages i spillet.

- Tips og tricks til dig som facilitator i en gruppe.

- Tips og tricks til at implementere spillet i andre udviklingsforløb.

- Tips og tricks til at nå fra holdning til handling.

- Mulighed for at udvikle på en konkret arbejdsscase du selv medbringer

- 1 eksemplar af spillet Væredygtighed & Verdensmål

Den case du medbringer kan være relateret til udviklingen af et produkt, samarbejde, trivsel, ledelse, kommunikation, organisering, strategi eller andet. Du kan så at sige "medbringe dit skrivebord”.

 

Citat fra kunde:

Det har været en udtalt fornøjelse at trække på Center for Væredygtighed. Der er stor lydhørhed for hvor vi er som organisation og samtidig har Christian formået både at inspirere og positivt forstyrre vores tanker om sammenhængen mellem indre og ydre bæredygtighed.

Tilgangen er dejlig konceptfri uden at være rodløs og vi er glade for det tætte partnerskab det kalder på, når der arbejdes på den måde.

- Susanne Søndergaard Hansen

Vicedirektør, VIA University College, Efter- og videreuddannelse

 

Citat fra kunde

“Vi har brugt Center for Væredygtighed som en del af et større udviklingsprojekt på 40.000 m2 erhvervs- og kulturbyggeri. De har bidraget med stor menneskelig dybde og indsigt i, hvad der skaber rammerne om det gode (arbejds)liv – og hvordan dette relaterer sig til FN´s Verdensmål. Dette i øvrigt understøttet af en stor forståelse for de mekanismer og realiteter, der gør sig gældende i forhold til det byggede miljø.”

– Peter Christophersen, Direktør, KPC

 

Praktisk om miniuddannelsen:

Tid: 5. december 2023 kl 13.00-16.30

Sted: Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Allé 11, 8200 Aarhus Nord

Pris: 950 kr. eks. moms (prisen inkluderer ét V&V spil, værdi 200 kr. eks. moms)

Om workshopholderen Christian Dietrichsen.

Christian er leder af Center for Væredygtighed som han stiftede i 2014. Tidligere har han haft et mangfoldigt virke som projektmager, foredragsholder og underviser.

Tilmelding her: https://www.vaeredygtighed.org/product/uddannelse/

OBS! Bevidsthedsudvidelse kan forekomme.