AFA: Udstilling og debatmøde

16. sep 2022

AFA Fotoudstilling: 15-23. okt.: Efterårsudstilling med fotokunst og et spændende foredrag med debat. AFA´s medlemmer står igen i år bag en fotoudstilling og et foredrag/debatmøde i børnenes efterårsferie. Det finder sted i Stiften Loungen, Frederiksgade 78B, Aarhus C.

Der er fernisering lørdag d. 15/10 kl.11.00, hvor alle er velkomne til at hilse på de enkelte fotografer, samt at få lidt godt til ganen. Udstillingen, der omfatter såvel papirbilleder som digitale billeder, er åben til og med søndag d. 23/10. Kl. 17.30. Udstillingen er ucensureret og med frit emne.

Åbningstider: Weekend: 11.00-17.30 - Hverdage: 15.00-17.30 - Onsdag dog 11.00-18.30. Gratis entré til udstillingen.

19. okt. kl. 19.00 afholder AFA i forbindelse med udstillingen også et spændende foredrag/debatmøde, hvor vi får besøg af Jacob Arthur Andersen.

Jacob Arthur Andersen er en af Danmarks bedste astrofotografer. Med udgangspunkt fra Falster giver han beskueren en fantastisk rejse flere tusinde lysår ud i rummet og viser os fjerne galakser og stjernetåger.

Han vil lægge op til debat og holde sig til følgende problemstillinger:

1. Selvfølgelig er der liv i rummet uden for jorden!

2. Hvis du ikke kan se det med dine egne øjne, er det så ægte?

3. Hvorfor er det vigtigt for menneskeheden at kigge ud i rummet?

Jakobs foredrag er så alle kan være med, med humor, viden og billeder der får folk til at sige WAUV – Hans foredrag NAT, handler om de ubegribelige afstande og starter på Jorden.

Foredraget afholdes onsdag den 19/10 kl. 19,00 i Stiften Loungen.

Entre til foredraget er kr. 150.- Bestilles på på FO Aarhus - Kurser. Se mere på https://clearskyastro.dk/.

AFA, Aarhus Fotografiske Amatørklub, er en af landets største og ældste fotoklubber og er stiftet i Aarhus i 1896. AFA har i dag ca. 70 medlemmer, som kommer fra hele Østjylland.

AFA er medlem af SDF, Selskabet For Dansk Fotografi, og Jyske fotoklubber, hvor medlemmerne ofte opnår guld-, sølv- eller bronzemedaljer samt en del diplomer.

Udstilling og debatmøde støttes af FO-Aarhus' debatpulje.