Adrian Hughes på Kultursted Brabrand

02. Nov 2021

Adrian Hughes: Onsdag den 24. november 2021, Kultursted Brabrand

Mors afskedsbrev Vi har hørt ham i Klog på sprog, og han er klog på sprog selvom han er halv Waliser. Vi har set ham i Kunstquizzen, og Historiequizzen som kompetent modspiller til de meget vidende quizzere, og som uhæmmet udklædte kunstværker. Nu har han produceret en biografisk podcast-serie med titlen Mors afskedsbrev, som endevender hans familie og den utrolige opvækst han har haft, med udgangspunkt i det brev som hans mor, Jette Dreyer, efterlod til sine fem sønner efter sin død.
Adrian Lloyd Hughes er uddannet på journalisthøjskolen i Aarhus. Han har været vært på TV2 Lorry og har siden 1996 været fast vært på det da nystartede DR2. Han modtog DR’s Sprogpris i 2004 ” for sikker, original og engageret sprogbehandling, som fastholder lytterne og seerne i hans udsendelser.” Kom og hør ham fortælle om sit spændende og til tider dramatiske liv. Onsdag den 24. november 2021 kl. 18.00 til ca. 20.00, Kultursted Brabrand JP Larsens Vej 17 F, 8220 Brabrand.

Sådan reserverer du billetter
1. Send en mail til: info@budstedet.dk
2. Udfyld emnefeltet med: Adrian Hughes "Dit navn og din adresse" og antal billetter. Billetter á 150,- kr. Kan alene reserveres via mail. Reserveres efter "først til mølle" princippet.
Senest 1 døgn efter din reservation vil du modtage en bekræftelse via mail.
Betal billetterne ved indgangen den 24. november 2021, med kontant eller mobilepay.
Dørene åbner kl. 17.30
Venlig hilsen Kultursted Brabrand

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje.