Hang in there (Move'n Act)

25. May 2021

Forestilling: HANG IN THERE inklusiv kunstnerisk talk.

 

Tid: tirsdag den 15. juni kl 12.30

Sted:

Teaterskolen Move’n Act

Grønnegade 93E

8000 Aarhus C

 

Pladsreservation:

Skriv til: teaterider@hotmail.com  

Angiv antal billetter, og navn til døren

Billetpris: kr. 60,- // Betaling: mobilepay i døren.

 

Forestilling og talk:

Teater I DER kommer til Move’n act med deres forestilling HANG IN THERE, der havde premiere sidste sommer, og genopsættes i dette forår.

Den nystartede teaterforening indgår efterfølgende i en kunstnerisk talk, med Peter Rafn Damn der sidder med i bestyrelsen af AKT (landsorganisationen for scenekunstnerisk vækstlag), og har mange års erfaring inden for teater og vækstlaget. Talken vil komme omkring hvad det vil sige at lave vækstlagsteater, og hvordan man “banker et projekt op” fra bunden samt hvilke kreative ideer og forhold der står bag forestillingen. I DER består af unge ildsjæle, der med HANG IN THERE igangsatte deres første projekt sammen og gruppen kan derfor dele af nylige erfaringer, der er relevante for at starte projekter og kreative processer.

Publikum vil få mulighed for at stille gruppen spørgsmål, da vi med debatten håber at kunne få belyst hvad det vil sige at starte kreative projekter op i vækstlaget, og forhåbentlig være til hjælp for andre ildsjæle der har lyst til at kaste sig ud i det samme.

HANG IN THERE programtekst:

"Hun går rundt med en klat i lommen. Det er et hullet håb. En anden er fanget i et hudfængsel og vil gerne røres så det kan mærkes. I øvrigt kan man godt blive så vred på sig selv, at man forsøger at kvæle sin egen hånd. Og alle ved, at den bedste tillidsrepræsentant er ham med rygrad som en reje. Vi elsker lugten af brændt hud fordi den minder lidt om bacon, og når vi er tætte på at dø, så kilder det altså lidt i maven (på den sjove måde). En frastødende ærlig og finurlig collageforestilling, sprunget ud af det normale livs op- og nedture, udkæmpes på en rampe og rammer publikum som en komisk, men aktuel omgang livs-klister. Så smag lidt på det du genkender, spørg dig selv om hvorfor og HANG IN THERE."