Ledig stilling

22. Apr 2021

EVENTKOORDINATOR OG PA (LØNTILSKUD 27 timer – fire måneder)

 

Brænder du for at koordinere, skabe og afvikle events og aktiviteter? Kan du med ideer og gåpåmod videreudvikle ideer og få dem realiseret? Og bidrage til at få dem udover rampen til publikum, interessenter og samarbejdspartnere? Så er du måske FO Aarhus’s nye eventkoordinator og PA.

FO Aarhus har i de senere år udviklet videre på forbundets kulturspor. Bl.a. har FO Aarhus overtaget driften af spillestedet Kulturgyngen og herudover står FO Aarhus selv for en lang række kulturprojekter – herunder et stort program under Aarhus Festuge. Her søger vi en eventkoordinator og PA for vores kulturansvarlige for Kulturgyngen og festugeprojektet samt en række øvrige mindre projekter. Som eventkoordinator og PA dine primære opgaver at bringe dine kreative tanker og skabertrang i spil, samtidigt med du formår at holde den røde tråd, følge op på aftaler og have øje for detaljerne. Du vil opleve stor frihed men også stort ansvar. Herudover vil du som PA for vores kulturansvarlige understøtte dennes arbejde i at realisere FO Aarhus’ høje ambitionsniveau på området. Det være såvel sekretæropgaver, kalenderstyring som opfølgning med samarbejdspartnere. Du vil i tæt samspil med vores kulturansvarlige stå for at planlægge, udvikle, videreformidle og gennemføre FO Aarhus’ festugeprogram, såvel som bistå op booking og koordinering af Kulturgyngens musikprogram for efteråret 2021 samt løbende ad hoc opgaver.

 

Dine opgaver som eventkoordinator og PA bliver hovedsageligt inden for følgende områder:

  • I samarbejde med vores kulturansvarlige planlægge, koordinere og eksekverer events i forbindelse med Aarhus Jazz Festival og Aarhus Festuge, herunder i tæt samspil med vores kulturansvarlige lave tæt budgetopfølgning
  • Oprette og opdyrke frivilligteam til koncerter, festivaller mv.
  • PA opgaver for vores kulturansvarlige, herunder sekretæropgaver, kalenderstyring og lignende
  • Hjælpe den kulturansvarlige med musikprogram for Kulturgyngen
  • Booke lokaler og øvrige ad hoc opgaver

 

Vores kulturansvarlige har mange samarbejder kørende med eksterne interessenter og du vil her også få mulighed for at udvide dit netværk indenfor branchen.

Om dig: Du er kreativt og med et højt planlægningsgen. Du har styr på detaljerne, men kan også tænke skæve løsninger. Du trives i et miljø med fart på og er ikke bange for at komme med dine ideer til møderne. Og du elsker at lave events – om det er med et orkester eller en frivillig social forening.

Du er fx nyuddannet eventkoordinator (ikke krav), har erfaring med frivilligt arbejde indenfor den sociale eller kulturelle sektor. Har prøvet kræfter med planlægning af events og ser dig selv først og fremmest som en ambassadør for de projekter vi laver og sætter en ære i, at du og FO Aarhus ses som en kompetent og dygtig samarbejdspartner.

For yderlig information kontakt: Kulturansvarlig, Peder Udengaard telefon 41 85 40 12

Der holdes løbende samtaler og ansættelse sker, når den rigtige kandidat findes.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning sendes til pederudengaard@kulturgyngen.dk