Nordeafonden støtter Aarhus Synger Sammen

25. May 2021

Nordeafonden har valgt at støtte et nyt projekt i Aarhus, der skal rumme flere årlige fællessangsarrangementer. Det er FO-Aarhus og folkene bag Maratonsang Aarhus, der har etableret det nye projekt, hvor tanken er, at Maratonsangen suppleres med 8 årlige fællessangsarrangementer, der endda rummer muligheden for fællesspisning.

 

” Vi har haft lyst til at udvide vores koncept, således at vi kan dykke lidt mere ned i fællessangen, og i særdeleshed i den nye højskolesangbog” siger Louis Mogensen, der samtidig fortæller at konceptet har ligget klar i nogen tid; men desværre er blevet udskudt pga. Covid 19.

Maratonsang skal stadig foregå på DOKK1, men de øvrige arrangementer skal foregå på den tidligere journalisthøjskole som FO-Aarhus har erhvervet. ” I vejle samler man sagtens 1000 mennesker til lignende arrangementer, så vi har været på jagt efter store lokaliteter” siger FO- Aarhus leder Torben Drejer og peger på, at journalisthøjskolen har sale der kan rumme fra 100 til 600 personer.
” Vi har en udfordring med en scene, der skal etableres over en trappe i vandrehallen, og det er det vi har bedt Nordeafonden om at hjælpe os med”, siger Torben Drejer og fortsætter: Hvis der er midler til overs køber vi højskolesangbøger for dem, således at man kan deltage uden selv at have en”.

Maratonsang er berammet til d. 22 oktober og Aarhus Synger Sammen til den tredje torsdag i hver måned undtagen december og sommerferien.

Overrækkelse af pengene sker på Olof Palmes Alle 11 den 28. maj kl. 15.30.