F16 kunstudstilling

24. Mar 2022

Tors. 7. april udstiller et hold elever (kaldet F16 Projektbureau) fra FGU deres kunstværker i Kulturhus Bunkeren.

F16 Projektbureau holder udstilling ud fra det store emne, KOSMOS. Det har dei taget til fri fortolkning, og viser det på flere forskellige måder. Det kan både være universets kosmos eller det åndelige og inderlige kosmos. Der bliver både lavet malerier, videokunst, collager, skulpturer og meget mere. Det har været en lang proces at nå frem til deres projekter - de har brainstormet og udviklet på idéer i fællesskab og individuelt. De styrker hinandens kreativitet i arbejdsrummet og fritiden, hvor de deler deres idéer og inspiration med hinanden. På skolen får de fuld opbakning fra lærerne, som altid er til rådighed til sparring. Derfor deler de deres stolthed med dem!

De glæder sig til at vise deres værker frem og vil gerne fortælle meget mere på dagen!

F16 er et værksted, der har eksisteret længe. Det opstod, i sin tid, i Mejlgade som en flirt imellem Frontløberne og Kaospiloterne. Så F i F16 har de fået fra Frontløberne. F16 er jo et fly, og Kaospiloterne er jo piloter af en slags. Derfor hedder de F16. Nu holder de til på Oluf Palmes allé 39, som en del af FGU. F16 har alle dage været arnested for en masse kreative projekter, håb og drømme.

Holdet rummer 33 elever og endnu flere tanker ind i dette tema. For nogle af dem, er kosmos, noget kloden er en del af. Som de er en del af, ind og ud. For andre handler det om det indre liv og balance/ubalance. Denne del af det tematiske arbejde bevæger sig tit inden for køn, politik og sexualitet. De er meget reflekterende og vil meget gerne tale om deres valg og tanker. Det er nogle unge som man har lyst til at bruge tid på. De er interessante og har en hel verden af potentiale.

Der laves formodentlig et lille hæfte til udstillingen.

Udstillingen støttes af FO-Aarhus' debatpulje.