Hjem til Aarhus!

08. Sep 2022

11. nov.: The House og Jens Folmer Jepsen og hans band vil gerne invitere dig til rockmusik, bobler og røverhistorier hos The House i Stereo Studios gamle lokaler i Ryesgade 8.

Med musik og røverhistorier fra Aarhus vil Jens Folmer og hans band spille op under The House, mens du nyder et godt glas bobler.

Jens Folmer Jepsen er sangskriver, musiker, forfatter og instruktør, samt tidligere direktør for Aarhus Festuge og står bag blandt andet bag sangene Hjem Til Aarhus, Ta’ Kæresten I Hånden, Ud På Det Blå Ocean og mange flere. Orkesteret består af Anders Nolde på guitar, Lene Nørgaard på trommer og sang og Astrid Elbek på keyboard.

Koncerten og røverhistorierne hedder Hjem til Aarhus! og er et underholdende og musikalsk foredrag om de sange vi kender, og dem vi måske har glemt. Det er historier og lyden af den musik, der sikrede Aarhus en plads som musikhovedstad op gennem 80’erne, oplevet af Jens Folmer Jepsen, der på mange områder, har været i nærkontakt med musikken siden, han første gang hørte pigtrådsmusik midt i 60’erne.

The House er stedet for entreprenører, pionerer og visionære erhvervsfolk i Aarhus.

Vi tilbyder spændende coworking miljøer, målrettet efter ethvert behov og ønske, og stiller servicerede mødefaciliteter til rådighed for vores gæster og medlemmer.

Hos The House kan I leje vores smukke lokaler. Vores hus er indrettet i en eksklusiv og unik stil, som skaber de perfekte rammer til alt fra receptioner og talks til intimkoncerter og vinsmagninger. Vores eventlokaler egner sig til små såvel som større arrangementer med op til 100 gæster.

Program

Kl. 16.45: Ankomst og et glas bobler – mulighed for køb af kaffe/the/vand og snacks i caféen

Kl. 17.15: Velkomst fra Jens Folmer og band

Kl. 17.30: Koncert og røverhistorier med Jens Folmer og band

Kl. 19.00: Koncertafslutning og mulighed for rundvisning i huset

Kl. 20.00: Arrangementet er slut.

Pris: Gratis entré.

Bemærk: Tilmelding ske senest d. 4/11 til FO-Aarhus via dette link: FO Aarhus - Kurser

FO-Aarhus har været så venlige at sponsorere musikken til arrangementet og en stor tak går derfor til Torben Dreier.

Arrangementet støttes af FO-Aarhus' debatpulje