Studenterhus Aarhus

Studenterhus Århus

 

Corporate Night: Entreprenerus Only! - playtime,  9. dec.                              

Kan man leve af at være kreativ?

                     

Fra istider til global opvarmning,17. nov.

Optakt til COP15.

 

Netværksskolen, 5. nov.                     

Hvad vil det sige at ”netværke” og hvordan kan studerende og virksomheder bruge netværk til at lære hinanden bedre at kende?

 

Jobcrawl! 22. okt.            

6 busser, 12 virksomheder, 3 fagligheder – hvilke jobmuligheder findes der i Århus og omegn og hvordan kommer man som nyuddannet i nærheden af dem? Hvordan ser ”erhvervslivet” ud indefra og hvordan kommer man som nyuddannet ”derind”?

 

Corporate Night - Entrepreneurs Only!  21. okt.

I en tid med stigende arbejdsløshed blandt nyuddannede kan livet som iværksætter være en vej ud af ledighedskøen. Men hvad vil det sige at være iværksætter og hvordan kommer man i gang? 

 

Smag på entrepreneurship, 17. sept.

Hvad er entrepreneurship, og er det noget for mig? Faglige og personlige oplæg satte fokus på entreprenørskab som alternativ karrierevej.

 

Velkommen på forsiden! 20. maj

Krisekommunikation - kan man snakke sig fra det hele og hvad må man aldrig sige? Jonas Torp, underdirektør i Danske Bank, stillede op til debat om presseetik, krisekommunikation og spin.

 

IBIS night • Slum festival, 13.-14. maj 

Find din indre slum-dog!

Studenterhus Århus præsenterede slum-festival med afrikansk undergrundsstemning og slumkvarter over to dage i uge 20, med workshops og fredagsbar

- Lyden af skrald: byg dit eget slum-instrument af skrald og skrot

- Afrikansk dans: lær at danse afrikansk dans til slumkvarterets undergrundsmusik

- Byg et slumkvarter af blikplader, skrammel og presenning

- Koncert med den berømte musiker Gimo Mendez fra Mozambique

                     

Movie Night for international entrepreneurs, 28. april

How far can you make it? What could you do to pursue your dreams in the face of large obstacles?

A movie night for young entrepreneurs. Meet and network with other idea-loaded people while enjoying 2 inspirational movies and top fragments from entrepreneurial forums.

 

Kvinder i Cameroun, 15. april

En event, der satte fokus på udvikling i verdens fattigste lande. Denne gang vistes filmen "Sisters in Law", der handler om en gruppe kvindelige dommere i Cameroun. I filmen møder man en gruppe stærke kvinder, der kæmper for kvinder og børns rettigheder - og sætter mændene godt og grundigt på plads!

 

Cand. Konsulent hvad indebærer det? 23. marts

Konsulent - hvad indebærer det? Mange humanistiske kandidater bliver beskæftiget som konsulent i vidt forskellige brancher. Men hvad laver en konsulent egentlig og hvad er det for kompetencer en humanist bruger i et konsulentjob.

 

Latinamerikansk filmfestival, 1. marts                     

En søndag i Latinamerikas tegn, i form af en hel dag med film fra og om Latinamerika. Filmene bevægede sig i et samspil mellem fiktion og virkelighed, og man fik mulighed for at få indblik i livshistorier, kulturer og lande, der adskiller sig markant fra det danske samfund i form af fattigdom, borgerkrige og svag økonomisk udvikling.

Man kunne møde Fidel Castro og hans drømme om fremtidens Cuba, få indblik i livet som medlem af gadebanderne M18 og MS13 i El Salvador, og se hvordan man kan kæmpe sig ud af den guatemalanske slum ved at klæde sig ud som superhelt og fribryde.

Festivalens ønske var at de 9 film ville virke som øjenåbnere og levende billeder på en verden, som ikke er let tilgængelig i de danske medier, og at man som tilskuer, ville gå derfra med en følelse af, at ens verden er blevet større.

 

Darwin's Nightmare, 18. febr.

Studenterhus Århus blændede op for den prisvindende dokumentarfilm Darwin’s Nightmare. Filmen beskriver livet omkring Victoriasøen i Tanzania og giver et skræmmende indblik i globaliseringens bagside, våbenhandel – og fisk! Filmen blev introduceret af Maja Viola Buskbjerg, som i længere perioder har arbejdet på et børnehjem i Tanzania.