Udtalelse fra Jette Skive

Som medlem af Aarhus Byråd og herunder medlem af Kulturudvalget, har man en glæde og en pligt til at blande sig i den daglige debat.  

Det er et privilegium at leve i en by, hvor kulturen og debatten har så gode og brede vilkår. I en by som Aarhus spænder vi vidt, lige fra Verdensbilleder, håb om at blive Kulturhovedstad i 2017, Sculpture by the Sea, helt ny bydel på havnen og til den første og mest spændende nye folkeskole i 100 år. Vi er en by, der har som mål, at vi alle skal kunne tilbydes livslang læring, et tilbud og en vision, som spænder vidt, og som mange har en daglig glæde af.

Vi aarhusianere blander os glad og gerne i den offentlige debat, og intet er for stort eller småt. Et kig i FO-Aarhus' debatpuljerapport er et helt klart bevis på det. En vifte af debattilbud lige fra green drinks til spiselig tang fra Aarhus-bugten over hjemmekomposteringer for begyndere, ja alt er muligt, og heldigvis for det. Selv om vi lever i en tid, hvor finanskrisen har kradset landet over, er det en glæde at konstatere, det ikke er gået ud over debatlysten. Derfor kan jeg kun på det varmeste anbefale alle aarhusianere at tage med på endnu en runde i 2011-debatpuljen - et overflødighedshorn fra FO-Aarhus.

 

Med venlig hilsen

Jette Skive

Medlem af Aarhus Byråd for DF