Århus Håndbold

Aarhus Håndbold

15. jan. kl. 19.00 på Train: Siriuspatruljen v/Morten Hilmer.

Her kunne man komme tættere på Sirius Patruljen og Grønland, da Morten Hilmer fortalte levende om sit livs fantastiske rejse med hundeslæde gennem den arktiske isørken. Om ensomheden, udfordringerne, samarbejdet og ikke mindst kammeratskabet og de uforglemmelige oplevelser.

I samarbejde med Sparekassen Kronjylland og FO-Aarhus.

 

14. marts kl. 15.00, Stadion Alle 70: Bekim Christensen fortalte lidt om bagsiden af medaljen ved at være professionel cykelrytter/sportsudøver. Dette var en god rød tråd i forlængelse af cykeleventen, der kørte fra 12-13.30 samme dag. Bekim Christensen er tidligere professionel elite cykelrytter, og har igennem sin tid kørt alle de store etapeløb som Tour De France, Giro d'italia og Vuelta a España. Bekim sluttede sin karriere i 2004, hvor han kørte for Team CSC og var med til at komme på podiet på Champs-Elysées, da holdet vandt Holdkonkurrencen suverænt.

Bekims største individuelle resultat i sin cykelkarriere var, da han vandt bjergkonkurrencen og en etape i Rhodos Rundt 1999. Bekim har nu kastet sin træningsiver over Triatlon og målet er at kvalificere sig som Professionel Triatlet til VM på Hawaii i 2016. Ved siden af træningen arbejder Bekim som personlig træner hos StayActive.

I samarbejde med FO-Aarhus og Stay Active.