Multihal i Gellerup

Multihal i Gellerup (en del af Urban-projektet)

 

Borgerinddragelse i samarbejde med Frontløberne 30. maj-1. juni.

Debat om en eventuel Multihal i Gellerup-kvarteret. Første trin var at skabe forhåndsinteresse og markedsføringskonceptet tog udgangspunkt i ordet Multihal, hvor ordet ”multi” blev tillagt en speciel og positiv betydning ved at producere en serie af postkort og flyers med ord om multimad, multimenneske, multisport osv. Ordet blev kombineret med en humoristisk, grafisk collage, der illustrerede ordet (en golfspiller med cykelhjelm og ridestøvler, der skal til at slå til en basketball – multimad illustreret ved en falaffel med brun sovs og kartofler.) Disse humoristiske sammensætninger tillagde ordet multi en betydning af fantasi, overraskende kombinationer, glæde og ubegrænsede muligheder. Forhåbentlig fik dette folk til at tænke kreativt og se alle mulighederne, når snakken faldt på Multihallen. Bagsiden af disse flyers opfordrede folk til at besøge åbningen af en multibod. Markedsføringen indeholdt også en mobil ønskebrønd, en aflåst beholder, med hul til forslag.

Multiboden i Bazar Vest var opstillet centralt og var stedet, hvor projektet mødte folk, fik en snak med dem og indsamlede ideer og holdninger. Boden udformedes som en lille hyggelig cafe med siddepladser og servering af te. Der var LEGO på bordene, da det er erfaringen at det virker godt som ideudvikler og en måde at komme i kontakt og snak med folk på. Alle forbipasserende blev opfordret til at komme med ideer. Multiboden indeholdt  en tombola, hvor man kunne vinde forskellige præmier, sponsoreret af Bazar Vests butikker og andre firmaer. Lodderne kostede ikke penge, men man skulle indlevere et forslag, en ide, et ønske, et behov til Multihallen for at trække et lod.

De indsamlede ideer blev løbende illustreret ved en tegning, ophængt på en stor tavle. Her var det muligt at stemme på alle ideerne ved hjælp af små farvede klistermærker, som udleveredes i boden. Derudover var der også underholdning for de små i form af en minikarussel. Boden var opstillet i 5 dage med sidste dag som et højdepunkt og en værdig afslutning, båret af levende musik leveret af lokale kunstnere.

(Der indkom i alt 78 forslag, 182 deltog i afstemningen og flere hundrede kiggede forbi standen i løbet af de 3 dage ).