Cntr+Alt+Demens-forestilling

 

Spillede fra 4.-22. sept. i alt 102 forestillinger. Forestillingen var en sensorisk rejse gennem tre aspekter af demens. I små grupper blev publikum inviteret ind i denne 45 minutters oplevelse, der var installeret tre forskellige steder i Aarhus midtby. Med varme, poetiske stemninger, mytologiske billeder og personlige fortællinger kom deltagerne tættere på demensens forvrængende slør. Tættere på de demensramte og på deres pårørende. CTRL+ALT+DEMENS er en vandreforestilling skabt af Teater Fluks; baseret på research, interviews og personlige oplevelser. Man kunne møde op og gå med på vandreforestillingen ca. hver 15. minut i de angivne tidsrum.

Forestillingen spillede på dansk og var gratis. CTRL+ALT+DEMENS var en sensorisk rejse gennem tre forskellige aspekter af demens. I små grupper á 6 personer inviteredes forbipasserende og opsøgende publikummer ind i en 45 minutters oplevelse, der var installeret i Aarhus Domkirke og Kvindemuseet. CTRL+ALT+DEMENS blev produceret tilbage i 2017 i samarbejde med magistraten for Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune. Genopsætningen var arrangeret i samarbejde med Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, Aarhus Domkirke og Kvindemuseet.

"Sanserne var tydeligvis kommet til at stå pivåbne undervejs på denne vandring." Anne Middelboe Christensen -Information

Koncept og medvirkende: Teater Fluks - Sara Fink Søndergård & Rasmus Malling Lykke Skov

 

Lyddesign og billedside: Apperaat - Niels Gade & Tam Vibberstoft

Ekstra speak: Jens Jørgen Bech

Tekniske løsninger og installationer: DimsOs - Carl Frischknecht og Mads Gensø Gundersen

Videodokumentation: Foxcut Film - Rasmus Reimer

PR-foto: Sisse Dupont Priess Loft

Produktionsledelse (produktion): Tina Gønge

Produktionsledelse (genopsætning): Line Witt 

Teater Fluks er et uafhængigt århusteater fra 2011, der arbejder med ny original scenekunst gennem intime og fysiske teaterkoncepter og performanceinstallationer. Kernen i Teater Fluks udgøres af de to scenekunstnere Rasmus Malling Lykke Skov og Sara Fink Søndergård.

 

Med støtte fra Move'n Act.

Se mere på www.teaterfluks.dk.