Move'n Act

Move’n Act

Fredag den 28. maj kl 12:45-15.00: Er du PÅ? – deltagelse og identitet i iscenesatte begivenheder. Debatarrangement med Michael Eigtved.

Mens coronaen har raset, har det være umuligt at mødes der hvor vi plejer at dyrke fælles ideer, kultur og oplevelser – og os selv! Og det har været svært. ”Når vi deltager i rækken af iscenesatte begivenheder – fra fredagsbarer og festivaler til syng-med-aftner og stadionkoncerter – er det vores forsøg på at skabe særlige øjeblikke, hvor vi oplever at blive fastholdt i en fælles ramme.”, skriver Michael Eigtved i sin nye bog På! – Begivenhedskultur fra selfie til scenekunst. For sandheden er, at vi tit har svært ved at holde fodfæstet i nutidens præstationsræs og har brug for at skabe tidslommer i en presset hverdag. Samtidig er det også blevet normen, at vi ikke kun vil være tilskuere, men også deltage selv, have mulighed for at være på! Vi hænger til dels vores identitet op på, hvilken en slags begivenheder vi deltager i og hvordan - ikke mindst når vi dokumenterer det på de sociale medier. Hvad er det for en udvikling? Det handler arrangementet om.

Michael Eigtved er cand. mag. og ph.d. samt lektor i Teater- og performancestudier på Københavns Universitet. Han har skrevet en række bøger og artikler, arbejdet med scenekunst og populærkultur, musicals, standup og cirkus, samt med hverdagens iscenesættelser i mange år.

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så reservér din plads allerede i dag på teaterskolen@movenact.dk  

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen, og sørger naturligvis for, at det er trygt og sikkert at besøge os. Fremvisning af et gyldigt coronapas er pt. et krav for deltagelse.

Sted: Teaterskolen Move’n Act, Grønnegade 93E, 8000 Aarhus C