Aarhus set fra en skæv vinkel

Fotoklubben ISO8000 - fotoudstilling

31. okt.- 6. nov. i Kulturhus Bunkeren: Aarhus- set fra en skæv vinkel.

15 fotografer fra Fotoklubben ISO8000 udstillede værker under det fælles tema: ”Aarhus-set fra en skæv vinkel”. Udstillingens fotos var udvalgt af et dommerpanel bestående af Stadsarkivar Søren Bitsch Christensen og fotografen Tina Sørensen.

Udstillingen åbnede mandag den 31/10 kl. 16.00 og kl. 16.15 var der et oplæg af formanden for Fotoklubben ISO8000, Henrik Woer, om udstillingen og den by vi bor i. ISO8000s ønske med udstillingen var at vise Aarhus fra lidt andre vinkler end dem vi normalt ser, når vi bevæger os rundt i vores fælles by.

På udstillingen viste fotograferne, at vi bor i en smuk by med store og smukke attraktioner, flotte pladser, gader og smukke huse - og en by med glade, leende og legende mennesker, der sammen dyrker fællesskabet. Men byen har også sine mørke sider, blandt andet kvarterer der langsomt forfalder og hvor man aner lidt mismod – også hos dem der bor der. Den side af Aarhus var også med på udstillingen.

Udstillingen kunne ses hver dag fra 09-20.00. Fotoklubben ISO8000 er den største fotoklub i Aarhus med knap 100 medlemmer. Blandt klubbens medlemmer er der både professionelle fotografer og glade amatørfotografer. Klubben holder til i egne lokaler i Højbjerg.