Aarhus City Halvmarathon

Aarhus City Halvmarathon

Den 11. juni 2023 klædte Aarhus sig endnu engang på til fest, denne gang til 10-års jubilæum for Aarhus City Halvmarathon. Tusindvis af løbere indtog Aarhus' gader, som for en enkelt dag blev forvandlet til en kæmpe løbefest. Aarhus Motion bød for 10. gang velkommen til 21,097 magiske kilometer, smækfyldt med underholdning og gode oplevelser og for 7. gang var det med BESTSELLER som hovedsponsor. Ruten tog løberne med gennem en totalt afspærret Aarhus midtby med masser af løbende sightseeing.

Ruten på de første 5 km var via Værkmestergade og rundt i indre by, hvor der ikke er bakker. Der var en masse underholdning undervejs, bl.a. DJs og heppespots mange steder langs løberuten.

Til BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon fik man set det bedste af Aarhus. De første ikoniske bygninger som ARoS Kunstmuseum, Musikhuset og Rådhustårnet kunne nydes med pulsen i ro i start- og målområdet. Herefter tog selve ruten deltagerne forbi en række seværdigheder som bl.a. Aarhus Domkirke, Dokk1 og Tivoli Friheden. Man skulle med andre ord lede længe efter en halvmarathon rute, der passerer så mange seværdigheder, som BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Aarhus er en by, hvor pulsen altid banker, og dette mærkede deltagerne tydeligt, da de begav sig ud på deres livs løbetur.

 

HOTSPOTS OG UNDERHOLDNING

Der blev skruet op for musikken, dansen, hujen og heppen, så deltagerne (næsten) glemte tiden og kilometerne. De mødte alt fra cheerleaders til hornorkestre og power zones med fuld blæs på musikken. BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er det løb i Danmark, der har flest oplevelser på ruten, så én ting var helt sikkert: Deltagerne kom bestemt ikke til at kede sig! Der var masser af underholdning, og alle sanser blev udfordret, da deltagerne på 50 hotspots undervejs mødte sækkepiber, flamingodansere, Cheerleaders, hornorkestre, sambadansere, DJs, rockbands, power zones med fuldt blæs på musikken og ikke mindst en helt utrolig opbakning fra publikum. Helt unikt var der også en Tour Caravane, som kendes fra de store cykelløb, bl.a. Tour De France. Den kørte foran løberne, og satte de mere end 50.000 tilskuere i den helt rette stemning, så de er klar til at heppe og hjælpe dig på vej.