Aarhus Stiftstidende

 

Aarhus Stiftstidende

7. feb. kl. 14-17.00: Lær avisen bedre at kende.

Stiften inviterede alle læsere til at lægge vejen forbi Stiften Loungen og lære avisen meget bedre at kende. Det der med E-avisen, har jeg aldrig helt fået styr på. Hvordan er det nu lige, jeg får mest ud af mit abonnement, og hvilke muligheder er der for at komme på rejser med Klub Østjylland?

En række repræsentanter fra avisen stod klar til at hjælpe med at få endnu mere ud af abonnementet. Blandt andet var der folk fra abonnementsservice, som var klar med en række praktiske oplysninger. Eksempelvis kunne de fortælle, at Stiften har lyttet til kritikken fra flere af læserne, så det nu igen er let at stoppe sin avis, hvis man eksempelvis skal på en uges ferie - uden at det koster noget som helst. Derudover var det muligt at lære meget mere om, hvordan man får mest muligt ud af sit abonnement. For mange kan det måske være svært at finde ud af, hvordan man bliver oprettet på stiften.dk, og ikke mindst hvordan man tilgår den daglige avis elektronisk, så den kan læses på iPad eller på computeren - så man stadig kan følge med i livet i Østjylland, selv om man måske er på ferie i Sydspanien. Avisen stillede med et par eksperter, der let kunne lære alle, hvordan det gøres. Der var også et par repræsentanter fra fordelsklubben, Klub Østjylland samt fra Deal.dk, og de havde flere særdeles gode tilbud til de faste abonnenter på alt lige fra rejser og middage til foredrag og koncerter med kæmpe rabatter. Endelig var chefredaktør Jan Schouby til stede og fortalte om avisen og de nyeste tiltag og ideer for fremtidens Århus Stiftstidende. Så lå man inde med ris eller ros, eller et par gode ideer til artikler, var det lige tid og sted at aflevere dem.

 

4. maj kl. 18.30: Er du leder, selvstændig eller medarbejder, der seriøst ønsker at forbedre dine resultater? Seminar om muligheden for realisere sine mål og få de rette værktøjer til at skabe PERMANENTE FORBEDRINGER i sine resultater. Med udgangspunkt i hvordan topledere, iværksættere og elitesportsudøvere har haft succes i deres karriere, lærte deltagerne i dette seminar og netværksmøde:

- At forfølge det de virkelig ønsker, istedet for gå efter det, de tror de kan

- En simpel metode til at foretage #1 mindset-skifte for at tage kontrollen over sin egen situation

- Hvordan viden og færdigheder omsættes til konkrete handlinger og bedre resultater

- At øge sin produktivitet og indkomst

Gratis.

 

3. nov. kl. 16.00: Hvem skal jeg stemme på? - lær dine kandidater at kende

Århus Stiftstidende inviterede, i tæt samarbejde med FO-Aarhus og Savvaerket, byens borgere til netværksfredag i forbindelse med det kommende Kommunal- og Regionsvalg 2017. Tolv partier var være tilstede, og hvert parti stillede med 3 opstillede kandidater: Socialdemokratiet, Kristendemokraterne, Radikale Venstre, Sammenholdet, Liberal Alliance, Ny Borgerlige, Enhedslisten, Konservative, Venstre, Alternativet, DF, SF.

Via Facebook-eventet/begivenheden kunne man komme med forslag til spørgsmål, som man ønskede besvaret af partierne. Ud fra alle forslag blev 7-8 spørgsmål valgt ud, som hvert partis spidskandidat fik 30 sekunder til at besvare fra scenen. Savvaerket driver en bar på stedet til rimelige priser, hvor man kunne købe forfriskninger og lidt lækkert til ganen under hele arrangementet. Man kunne også møde partierne i øjenhøjde, da alle fik sit eget område, som man kunne aflægge et besøg.

Medvirkende:

Radikale venstre: Ouafa Rian, Andreas Gram Drachmann, Eva Mejnertz

Sammenholdet: Rene Rafn, Daniel Videbæk, Brian Steen Larsen

Alternativet: HC Molbech, Hosein Mirshahi, Rasmus Foged

Socialdemokratiet: Mette Valbjørn (region), Peder Udengaard, Anette Poulsen

LA: Almaz Mengesha, Jacob Rixen

DF: Jette Skive, Jakob Søgaard Clausen, Daniel Pedersson (region)

Enhedslisten: Keld Hvalsø, Maria Sloth, Lone Norlander Smith

Kristendemokraterne: Jens Jul Nielsen, Esper Thidemann, Elise Bjørnholdt

Venstre: Bünyamin Simsek, Heidi Bank, Lene Horsbøl

Konservative: Marc Perera Christensen, Mette Skautrup, Poul Henning Vietz

Nye Borgerlige: Jan Sort, Thomas Kold, Thomas Eilertsen (måske)

SF: Thomas Medom, Fadi Kassem, Antoniett Vebel Pharao

Sted: Savvaerket, Søren Nymarksvej 8A, 8270 Højbjerg. Gratis. Plads til 1.500 personer.