Lynfabrikken

Lynfabrikken

De havde især på vidensdeling området tænkt sig at sætte stærkt ind i 2011 og har de sidste par år produceret en række video podcasts. Ønsket med disse var at brede den viden og inspiration der deles ud på LYNfabrikken, videre ud til resten af Aarhus og Danmark, ja til verden ganske enkelt. Der blev arrangeret en international foredragsrække med 6-8 internationale navne inden for design- og arkitekturverdenen, til at komme til Aarhus og holde foredrag. Foredragene i Aarhus video optages, og ambitionen i 2011 var at skabe endnu bedre kvalitet, og endnu større udbredelse, bl.a.:

15. juni 2011 kl. 20.00 kom den franske produkt- og møbeldesigner Inga Sempe til Danmark. LYNfabrikken inviterede hende til at give foredrag på LYNfabrikken i Aarhus. Læs mere på www.ingasempe.fr

Foredraget med Inga Sempe blev støttet af Ege, HK Grafisk Kommunikation, Teknisk Landsforbund Østjylland, Danish Crafts, FO-Aarhus og Kulturudviklingspuljen i Aarhus Kommune.

 

For at kunne konkurrere på podcast markedet, i forhold til nye platforme som Ipad og Iphone, ønskede Lybfabrikken at optimere deres optagekvalitet. Dette skete ved en relativt lav investering i nyt udstyr, samt lidt ekstra bemanding i forhold til redigering af videopodcasten.

 

De laver små teasers til hver gang, 1-3 minutters indslag om kommende foredrag, udstillinger mm., hvilket bliver til minimum 20 produktioner om året. Dertil kommer Studio Visit optagelser. De rejser af og til ud og besøger designere rundt i verden, og her laver de små interviews og features til webben.

 

Podcast bliver set af ca 200 om ugen på Vimeo og ca 150 på Itunes konto. Derudover er de repostet på en masse sider, og streamet gennem Lybfabrikkens Iphone app.

Læs mere på http://www.lynfabrikken.dk/