Billedspor

Billedspor

Forestillingen ”Carried By Shadows - en billedmusikalsk rejse havde premiere i april. En humoristisk, absurd og grotesk rejse, der forener scenekunst, billedkunst og livemusik.

Formålet har været at skabe en stærkt vedrørende og visuelt spændende forestilling, der kan fremstå som et alternativ til tidens overdrevne polarisering og stigmatisering. En stemme om menneskets almene trang til at træde ud af skyggen.

Billedspor arbejder på græsrodsplan, hvorved deltagernes involvering og indflydelse er afgørende for udviklingen af både proces og produkt. Projektansvarlig var Billedspors kunstneriske leder Franck Staub.

Stykket blev spillet 3 gange i april på Kragelundog den ene gang blev forestillingen efterfulgt af en mere struktureret debat:

Hvorledes skaber vi rum, kultur for - samt billeder og bud på - hvordan vi netop træder ud af skyggen. Således er det bydende nødvendigt at der skabes langt flere visionære og alternative tilbud for mennesker med psykiske og sociale problemer end tilfældet er i dag. Hvorledes skal disse tilbud se ud?

Stykket er desuden blevet spille i Johanneskirken og på Banegården i Århus.

Forestillingen er desuden støttet af Socialministeriet, SIND-Århus, Familieafdelingen i Århus Kommune og Psykiatri- & Handikapudvalget i Århus Amt.