Aarhus festuge

Århus Festuge

FO-Århus fyldte 3 dage i festugen med aktiviteter i Musikhusets foyer og arrangerede i de samme 3 dage foredrag i Lille Sal.

 

Lørdag den 28. aug.: For kvinder

Fokus på velvære som omsorgen for sig selv med gode råd og vejledning om bl.a. hår, make-up, negle, farve/stil og massage. Workshops. Om eftermiddagen er der astrologi i kærlighedens tegn, speeddating inkl. den jyske form på 3½ minut. Aftenen står i det sensuelle Latinamerikas tegn: Salsa, palo og tango.

 

Søndag den 29. aug.: Kreativ dag

Kreativiteter i workshops for hele familien, f.eks. pileflet, filtning, maleri, hjerter i træ, scoremad, mosaik m.m. samt børneteater og teatersport. Man kunne også møde en farvepsykolog, som kender alt til indretning af hjemmet og som var dommer i konkurrencen om indretning af det mest romantiske soveværelse.

 

Mandag den 30. aug.: For 50+ (seniorer)

Fokus på velvære som omsorgen for sig selv med gode råd og vejledning om bl.a. hår, make-up, negle, farve/stil og massage. Tilhørerne/tilskuerne kunne selv afprøve ringene i de mange workshops. Om eftermiddagen var der astrologi i kærlighedens tegn og aftenen stod i datingens og festens tegn. Gunhild Weisberg lagde op til debat om speed- og netdating, som er tidens trend. Kan man virkelig møde den eneste ene på elektronisk vis eller på 3 minutter? Hvis man havde mødt en spændende person i løbet af dagen, som man gerne ville lære nærmere at kende, var der bl.a. datingcafé for 50+ om aftenen. Aftenen sluttedes af med rockbal for de modne singler.